Administratie

 

All-round administratiekantoor
voor MKB en ZZP

Belastingaangifte

 

Belastingaangifte voor Particulieren,
ZZP-ers en Ondernemers

ZZP Starthulp

 

Met onze kennis en ervaring helpen wij startende ondernemers bij het oprichten van hun eigen onderneming

Degelijke en betrouwbare dienstverlening waar de klant centraal staat

De Haan Administratie is een administratiekantoor voor bedrijven, ZZP-ers en particulieren. Ook voor bedrijfseconomisch advies (controlling) bent u bij ons aan het juiste adres. Onze diensten verdelen we in 3 pijlers:

ADMINISTRATIE

Het uitgangspunt is de meerwaarde die uw administratie voor u kan leveren. U bent bij ons niet een klant voor wie de administratie verricht moet worden omdat dit verplicht is voor uw onderneming, u krijgt bij ons een goede en nette administratie met inzicht in uw resultaat. Zodoende kunt u zich bezighouden waar u goed in bent, en leveren wij uw administratie en advies waarmee uw onderneming er beter voor staat!

 

BELASTINGAANGIFTE
Wij verzorgen in een ruime straal rondom Lochem de belastingaangifte voor veel particulieren en ondernemers. Iedere aangifte wordt met zorg en aandacht opgesteld en in overleg ingediend. Als geregistreerd Belastingconsulent kunnen wij met uw toestemming uw Vooraf Ingevulde Aangiftegegevens inladen. Wij zullen NOOIT om uw Digid inlog en wachtwoord vragen en adviseren u dit ook nooit te doen.

 

ZZP STARTHULP

Wij helpen u bij het opstarten van uw eigen onderneming, waar moet u aan denken? Welke ondernemingsvorm past het beste bij mijn situatie. Daarnaast denken we ook met u mee inzake groeimogelijkheden en overige zaken

 

Welkom bij De Haan Administratie